Cum Cumpar

 PRETURI SI COMENZI


Preturile afisate contin TVA si nu includ cheltuielile de transport.

 

Comanda minima 99 Ron (1 sau mai multe produse).

 

CUM COMAND

 

Pentru inceput este necesar sa va creati un cont pe site. Apoi puteti comanda produsele dorite adaugandu-le in cos. Pe parcursul navigarii pe site si la finalul sesiunii de cumparare puteti verifica inca o data continutul cosului dvs, puteti vizualiza produsele si preturile lor, cat si valoarea totala a comenzii dvs. Daca ati adaugat din greseala mai multe produse, le veti putea sterge la final. Sunteti total responsabili de cantitatea si produsele solicitate.

 

Puteti comanda oricand, la orice ora a zilei si in orice zi a saptamanii. Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati produsele in cos, apoi sa finalizati comanda, furnizandu-ne toate informatiile necesare pentru ca echipa noastra sa va poata trimite coletul.

 

In urma comenzii dvs ferme, veti primi un email prin care va vom confirma receptionarea comenzii, detalierea produselor comandate si suma totala pe care urmeaza sa o achitati, care nu include transportul. Va rugam sa verificati casuta dvs de mail, deoarece confirmarea noastra poate ajunge in sectiunea spam din cauza setarilor electronice de sistem. Este necesar sa avem numarul dvs de telefon in cazul in care trebuie sa va comunicam urgent modificari ale stocului sau alte informatii despre comanda dvs.