Cum Platesc

CUM PLATESC

 

Ramburs  - vei plati direct curierului contravaloarea coletului.


Plata online folosind cardul - Se poate efectua plata online folosind cardul personal, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, internationaltibecom.ro foloseste platforma PlatiOnline

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale.Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PlatiOnline.

Internationaltibecom.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca internationaltibecom.ro

Daca doresti sa anulezi o tranzactie te rugam sa ne contactezi imediat telefonic sau prin email.

Anularea tranzactiei se va face in maxim 24 de ore lucratoare daca comanda pe care ai plasat-o nu a fost expediata. Daca comanda ta a fost expediata, nu mai este posibila anularea tranzactiei.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul tau in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

 

Va rugam, daca dispuneti de timpul necesar, sa ne comunicati impresiile dvs, in urma primirii coletului, despre serviciile de transport si despre calitatea produselor noastre. De asemenea ne puteti transmite ce alte produse ati dori sa regasiti in oferta noastra, cat si alte propuneri, etc. Suntem mereu bucurosi sa primim sugestiile dvs, incercand prin aceasta sa ne imbunatatim permanent oferta si sa va asiguram un standard ireprosabil de calitate.