DESPRE NOI

 

              Originalul doar aici din 2003 ! 

              Un colectiv care functioneaza ca o familie, unde respectul fata de clienti si furnizori, dorinta continua de imbunatatire a performantelor si spiritul de echipa sunt la ele acasa.    

              Echipa Tiberius Grup, in frunte cu cel care a pus bazele acestui grup de firme, este cea care in anul 2003 intra pe piata ca si distribuitor.

              Produse apartinand brandurilor consacrate au trecut prin mainile oamenilor nostri si au ajuns in casele clientilor in cea mai buna forma.  

              Tesori d'Oriente, Vidal, Perlier, Bionsen, Qualikos, Mr. Baby, Chanteclair, Winni's, Pulirapid, Madel.... Echipa Tibecom se ocupa ca aceste produse sa ajunga in casele clientilor nostri !

              Daca nu va lasati convinsi atunci Cocolino, Domestos, Dove, CIF, Dash, Ariel sunt doar cateva nume in portofoliul nostru pentru care distribuitori din intreaga tara, mai mari sau mai mici, revin mereu cu comenzi en gross. 

              Magazinul online este deschis 24/7 pentru cei care doresc sa descopere produsele noastre sau sa plaseze o comanda.

              Seriozitatea ne-a recomandat de-a lungul anilor, asa incat la momentul actual distribuim volume importante atat pe piata romaneasca cat si in pietele Europei de Est. 

              Suntem in continua expansiune, cautam extinderea relatiilor noastre de colaborare insa nu neglijam nici consolidarea celor deja existente, atat pe piata traditionala cat si pe cea moderna.

              Va invitam sa descoperiti mai multe despre noi....

              ,,Calitatea ne recomanda, iar oamenii ne sustin !"

                        

Echipa,

International Tibecom