Conditii Livrare

LIVRAREA PRIN URGENT CURIER: www.urgentcargus.ro


COSTURI LIVRARE :

Pentru 1 colet de 1-3 kg cu plata ramburs: - fara deschidere colet 18 RON

                                                                             - cu deschidere colet 20.50 RON

Pentru 1 colet de 1-3 kg cu plata online cu cardul: - fara deschidere colet 18 RON

                                                                                          - cu deschidere colet 20.50 RON

Pentru kilograme suplimentare: 0.84 RON/kg

Pentru kilometri suplimentari: 0.96 RON/km

PRETURILE CONTIN TVA
VA RUGAM SOLICITATI AGENTULUI URGENT CURIER CHITANTA

 

CONDITII RETUR


            Ne angajam sa expediem coletele corespunzator, in ambalaje care sa mentina calitatea si integritatea produselor pe durata transportului.

            Termenul de livrare, din momentul confirmarii comenzii, este de maxim 2 zile lucratoare prin Curierat Rapid.

            La primirea coletului expediat de International Tibecom & Co Trust, clientul are obligatia de a efectua receptia cantitativa si calitativa a marfii comandate in fata curierului care a livrat coletul. Orice constatare cu privire la neconformitatile cantitative/calitative ale comenzii trebuie invocata si constatata pe loc, in fata curierului. In situatia in care clientul constata neregularitati privind cantitatea/calitatea marfii comandate si livrate, acesta trebuie sa restiuie integral, pe loc coletul catre International Tibecom & Co Trust pe cheltuiala noastra, caz in care vor fi consemnate produsele lipsa si/sau motivul restituirii coletului, pe AWB-ul comenzii dumneavoastra.

            In situatia in care receptia cantitativa/calitativa nu este efectuata pe loc, conform celor mentionate in paragraful anterior, orice reclamatie ulterioara nu va putea conduce la restituire din partea lui International Tibecom & Co Trust a pretului achitat sau la inlocuirea produselor, intrucat se considera ca receptia cantitativa/calitativa a fost efectuata de catre client fara obiectiuni.

            Receptia cantitativa/calitativa a marfii cu obiectiuni se poate efectua numai pe loc, la momentul livrarii coletului prin curier si de fata cu reprezentantul curierului care a livrat coletul.