Parteneri Internationali
Parteneri Nationali

PERLIER - ITALIA

Companie specializata in fabricarea de produse derivate din ingredientele active din plante medicinale. Folosind cele mai recente cercetari si tehnologii farmaceutice ofera produse de inalta calitate care se adresează ingrijirii corpului si a pielii tinand cont de nevoile specifice ale femeilor din ziua de azi. International Tibecom & Co a reusit sa obtina exclusivitate pe piata din Romania pentru toate gamele Perlier.

KELEMATA – ITALIA

Avand peste cincizeci de ani de experienta in domeniul de ierburi si plante medicinale, Kelemata a inceput ca o companie farmaceutica, fiind cunoscuta pentru faimosul Kelemata ceai de plante, in anii '70 a inceput sa produca produse cosmetice pe baza de naturale la prestigiosul Tenuta Carignana, in mediul rural de la poalele Alpilor din Torino. Inovarea constanta si traditia unui brand cu peste 100 de ani de istorie stau la baza reputatiei Venus, brand care insoteste de generatii frumusetea femeilor cu tratamentele sale faciale si corporale specifice si eficiente.

MADEL INTERNATIONAL - ITALIA

Companie Italieneasca, producatoare de produse de calitate in ceea ce priveste ingrijirea si curatenia casei. Inca de la începuturile sale, Madel a investit intotdeauna resurse semnificative in cercetarea de produs si procesele de productie, protectia mediului fiind o piatra de temelie a activitatii acesteia. MADEL opereaza in piata detergentilor cu principalul scop de a proteja mediul, in plus fata de calitatea intrinseca si performanta a produselor. De asemenea, face parte din programul AISE, proiectul de voluntariat pentru a creste gradul de constientizare si o mai buna gestionare a resurselor in mediul înconjurator, fiin membru al Assocasa si Unipro.

COSWELL – ITALIA

Compania Coswell a fost creata in 2006, din experiența indelungata a Guaber Spa, fondata în 1961, pentru a oferi consumatorilor produse de calitate pentru ingrijirea personala. Coswell este o "companie de familie" italieneasca, dinamica si inovatoare, care urmareste dezvoltarea durabila si protectia mediului. Acesta detine branduri ca Bionsen, Istituto Erboristico l'Angelica, Blanx, Biorepair, Isomar, Vitermine, Prep, Rapident, Dolorelax, Rockford, Patrichs, Gandini, Transvital si distribuie brandurile Renato Balestra, Byblos Parfum, Australia si Antonio Fusco. Societatea noastra este distribuitorul produselor Bionsen, Byblos si Transvital in Romania.

REALSILVA - ITALIA

Companie italieneasca, apartinand Grupului Desa fondat in 1979, ce se ocupa cu distributia de produse de ingrijire a casei si igiena personala. In anul 1996 RealSilva a achizitionat brandul Chanterclair, obtinand exclusivitate pe piata detergentilor. In prezent, dupa mai mult de treizeci de ani, RealSilva este un jucator de necontestat pe piata sa avand o gama completa si cuprinzatoare de produse si mai ales o evolutie in ceea ce priveste adaptarea la nevoile consumatorilor.Societatea noastra a reusit sa obtina exclusivitate pe piata din Romania pentru gama binecunoscuta: Chanteclair.

CONTER SPA - ITALIA

Companie renumita pentru produsele cosmetice printre care gama Tesori d'Oriente, deja cunoscuta pe piata romaneasca de cativa ani, compania noastra reusind sa obtina exclusivitate pe segmentul de igiena si ingrijire corporala pentru urmatoarele game: Tesori D’oriente, Leocrema, Vidal, Elixir d'Aromes, fiind prezente pe piata din Romania din anul 2008. Incepand cu anul 2009 compania noastra a reusit sa mareasca portofoliul de produse pentru igiena corporala primind exclusivitate si pentru gamele Centifolia, Marsiglia si Gaia.

SODALCO - ITALIA

Producatorii principali ai gamelor Vedo chiaro, Fresh&Clean, Till Flai, Mantovani si Strep.

NARDONE - ITALIA

Companie ce produce dulciuri artizanale folosind ingrediente naturale, dupa o reteta o reteta pe care traditia artizanala a pastrat-o de-a lungul anilor. Cu aceeasi intelepciune in selectarea si dozarea ingredientelor, astazi Nardone a imbogatit vechea reteta de nuga italian, reusind sa se adapteze la nevoile consumatorilor.

LE DOLCEZZE DI NANNI - ITALIA

Companie Italieneasca, producatoare de dulciuri artizanale (handmade), produse de patiserie (ce pot fi gustate in orice parte a zilei) si au in comun acelasi proces clasic de alegere a ingredientelor, acestea fiind naturale si de cea mai buna calitate. La Dolcezze di Nanni garanteaza gustul si prospetimea produselor sale, facand din produsele de patiserie cea mai buna alegere.

NATURADO - FRANTA

PRODUSE 100% BIO & NATURALE (Produse cosmetice & Produse pentru ingrijire corporala). CPA este protagonista în sectorul produselor Bio de peste 10 ani şi continuă strategia sa de creaţie şi dezvoltare a produselor cosmetice inovatoare, cu certificate de calitate superioară în zonele de igienă, frumusete, machiaj, protecţie solară, infrumusetare si masaj corporal.

GS CONVERTING - ITALIA

Servetele antivirale Mister Clean Antibacterian -adulti si Baby Clean Antibacterian - copii.

ADMIRANDA - ITALIA

Principalii producatori de produse Disney.

 

CARREFOUR HYPERMARKETS

29 magazine.

AUCHAN

33 magazine.

CORA HYPERMARKETS

12 magazine.

BILLA

82 magazine.

MEGA IMAGE

439 magazine.

DM

80 magazine.

REAL HYPERMARKET

4 magazine.