Termeni si conditii

Adresa ANPC : www.anpc.gov.ro

0800 080 999 linie telefonica cu apelare gratuita din ROMTELECOM

Cod CAEN pentru comert electronic: 4791

 

Numar Registrul General ANSPDCP: 0008658

 

Drepturile dvs privind protectia datelor personale:


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice INTERNATIONAL TIBECOM & CO TRUST SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 

Scopul colectarii datelor este: facturarea corespunzatoare a comenzilor si livrarea la adresa exacta a comenzilor.

 

Datele furnizate sunt necesare facturarii si livrarii corespunzatoare a comenzii dvs. Refuzul dvs.determina neprocesarea comenzii dvs. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: INTERNATIONAL TIBECOM & CO TRUST si firmele partenere.

Informatiile utilizatorilor site-ului www.internationaltibecom.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu INTERNATIONAL TIBECOM & CO TRUST sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la adresele cuprinse in prezentul site.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email: office@trusttibecom.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.